Huisregels

Geachte forum/site bezoeker,

Het is er dan toch van gekomen, www.pug205.nl heeft huisregels gekregen. Een ieder die geregistreerd is dient dan de huisregels te accepteren. Wanneer je de huisregels niet accepteert kan je niet langer inloggen op het forum/de site.

1. Gebruik de zoekfunctie vóór je een nieuwe topic start om te zien of er al een topic bestaat over het onderwerp. Is dat het geval, plaats jouw bericht dan in dat topic. Dubbele postings worden verwijderd.

2. Geef in je topictitel duidelijk aan waarover het onderwerp gaat en post jouw topic ook in de meest geschikte rubriek. Voorzie iedere post van de logisch te bedenken benodigde informatie (dat wil zeggen: type auto / motor / brandstof / bouwjaar / et cetera).

3. Maak jouw berichten goed leesbaar voor de andere bezoekers. Geen onnodige hoofdletters en GEEN MSN / sms / aanverwante BrEzAaH taal of dergelijke. Schrijf dus in 'normaal Nederlands' voorzien van een juiste spelling zoals je dat ooit geleerd is (gebruik anders de spellingscontrole van Word oid).

4. Zorg ervoor dat de afbeeldingen die je in je post opneemt enigszins acceptabele afmetingen hebben, bijvoorbeeld 1024x768.

5. Offtopic gaan is toegestaan in de rubriek: O.H. doe je hier, in de overige rubrieken is dit niet toegestaan. Gaat het té off topic, dan behouden de MODs de vrijheid om het topic op te schonen en posts te verwijderen. Loop het echt de spuigaten uit, riskeer je een waarschuwing.

6. Aanmelden bij het pug205 forum, posten en reageren op topics is voor iedereen toegestaan. Een ieder is verplicht zijn profiel naar juistheid in te vullen. Geen onzin plaatsen in de vrije velden aub. Je hoeft geen Peugeot 205 te bezitten. Wel een Peugeot hart!

7. Namen (nicknames) mogen in geen geval kwetsend of dubieus zijn. Interpretatie hiervan is aan het beheer van het pug205 forum. Discussie hierover is NIET mogelijk.

8. Uiteraard mogen geposte berichten geen kwetsende inhoud bevatten. Onenigheid tussen gebruikers onderling wordt via e-mail afgehandeld niet via het pug205 forum. Indien er een probleem is met een bepaalde bezoeker, meld dit dan aan een van de moderators/beheerders

9. Het gebruik van de QUOTE knop is ALLEEN bedoeld om een STUKJE tekst van één van de vorige schrijvers te herhalen en daar inhoudelijk op te reageren. Het is niet de bedoeling de QUOTE knop als reply knop te gaan gebruiken.

10. Avatars moeten enige relevantie hebben met Peugeot of auto's. Opruiende avatars worden verwijderd. Gebruiker krijgt één waarschuwing daarna wordt het account verwijderd.

11. Beheerders (moderators) van het pug205 forum houden zich het recht voor om verkeerd geplaatste postings c.q. reacties te verplaatsen of verwijderen.

12. Het pug205 forum staat niet toe dat dit forum wordt gebruikt om andere forums/sites in welke vorm dan ook te benadelen/belasteren.

13. Leden die het pug205 forum belasteren in welke vorm dan ook op andere forums en/of sites worden zonder opgaaf van redenen verwijderd en verbannen. Interpretatie hiervan is aan de beheerders van het pug205 forum en hierover wordt niet gecorrespondeerd.

14. Reclame (bijv. links naar je eigen forum, bedrijf, website of commerciële websites) en/of spam wordt niet gewaardeerd. Wel is het toegestaan om via je profiel bij ‘website’ een link te plaatsen naar jou eigen website. Na herhaaldelijk plaatsen van reclame en/of spam op www.pug205.nl, word je verbannen van www.pug205.nl. Wat reclame of spam is, wordt door de beheerders van het pug205 forum bepaald.

15. Indien je een afbeelding in jouw onderschrift wilt plaatsen zorg er dan voor dat dat voldoet aan de volgende richtlijnen:
- max 25 kB
- max 75 x 400 pixels
- geen ongepaste afbeeldingen
- pixels only (geen java/flash/etc zooi)
- geen animated gifs
Waneer je afbeelding hier niet aan voldoet wordt deze verwijderd.

16. Vermeld steeds de bron en copyrighthouder wanneer je een foto of een deel van een artikel op het forum plaatst. De 'bron' is de plaats waar je de foto of het artikel gevonden hebt, bv. www.autovisie.nl . Met 'copyrighthouder' bedoelen we de rechtmatige eigenaar, zoals een autoblad, website of fotograaf. De vermelding gebeurt bij voorkeur door middel van een link. Het schenden van het auteursrecht is NIET toegestaan, geplaatste posts zullen direct worden verwijderd, gevolgd door een waarschuwing van de beheerders van dit forum.

17. Deze regels gaan per direct in en het bestuur kan deze regels te allen tijden aanpassen of veranderen. Hier hoeven de gebruikers niet van op de hoogte gesteld te worden. Iedere gebruiker van het pug205 forum.nl dient deze regels in acht nemen.

18. Bij overtreding van één of meerdere artikelen kan verwijdering en blokkade van IP-adres van de gebruiker worden toegepast. Liever zien wij dit niet gebeuren, dus houd het netjes.